2013. szeptember 7., szombat

17. Rész +Vége

Hát sziasztok itt a blog vége nagyon örülök azoknak akik olvastak feliratkoztak és komiztak nagyon szépen köszönöm. Ugy olyan snasznak éreztem a blogot........ Na ja igazából nem itt lett volna vége de bocsika ....... 
u.i. : bocsi a hosszáért is 

*10 évvel késöbb*

" Nagy zsongás és megdőbentséget vélt felfedezni az egyik embernek és azt elküldte nekünk" szólalt meg a férfi a tv-ben az esti hírekben. És megjelent egy kép.
-Liam gyere gyorsan!!-kiálltott fel Emily. És a távírányítoért nyúlt ,hogy felhangosítsa a tv-t. A sikeres had művelet után Liam is megérkezett. 
-Mit nézek drágám?-kérdezte Emily felé fordulva. Igen mindenki jól olvassa drágát mondott. Minden 10 évvel ezelőtt kezdődött amikor is haza utaztak. És mivel Mónika semmit sem  mondott ezért utána próbáltak járni a dolognak. Amikor az egyik pincében ahol Emily nagy nénje is találta  a könyvet azt ők is megtalálták csak mindent tovább  olvastak vagy is Emily is. És egy csomó dolog kiderült. Például ,hogy az igazgatója aki egyben kiirtója a családjának ő segített még régebben megszöktetnie Louis-t és Harry-t ami most már a két fiúnak is berémlett. De túl késő volt mert az igazgató valakitől megtudta ,hogy Magyarországon vannak.........És ahogyan ezelőtt is bejutott a házban. És sikeresen felrobantotta. És Liam Emily értek ki elöször  utánuk jött Niall és Zayn de Harry és Louis-t nem látták.........És egy idő után kisírt szemekkel elindultak Mónihoz. Akinek a szülei meg engedték ,hogy lakjanak  ott. Egy ideig. De végül is mivel sztárok ezért vissza költöztek londonba. De az 1D feloszlott....

" A képek mostanában készültek ,hogy látták a volt One direction két tagját még pedig Louis Tomlinson-ot és Harry Styles-t akiket eddig halotnak nyilvánítottak!" -fejeztebe a műsor vezető.
-Anyuuuuu.-kiabált Emily és Liam gyermeke aki tovább vitte a két eltűnt vagy most már megjelent fiú nevét az az a ki fiú neve Larry Stylinson lett. A szülök is tudják picit fura a név de ezt választotték ,hogy soha ne felejtsék el őket. Amikor nyilodot az ajtó és akis fiú elindult és kinyitotta az ajtót.  Az ajtóban két férfi állt. Még pedig akit senki sem várt volna........ Louis és Harry ........de hogy ?
-Szia kis pajti am te ki vagy?- kérdezte Louis.
-Larry Stylinson.-mondta kis fiú .
A két fiú egymásra nézett kidüledt szemekkel.
-Fiam ki a..-kérdezni akarták a szülök de amikor meglátták a vendégeket.
-Larry menj fel a szóbádba.-mondta Liam. A kis fiú bement a szóbába.
-De ti ti ,hogy ?-kérdezte Emily dadogva.
-Hát szóval beszorultam az egyik gerenda alá ami rám esett és Harry nem akart ott hagyni ezért megprobált mindent majd végül sikerült de titeket nem találtunk. És ezelött össze futottunk Niall-lal és Mónival a blotban jó tudni ,hogy járnak. ÉS miért pont ez lett a neve a csöpségnek? -hadart mindent Louis.
-Hát tudod szoval az emélketekre és igen járnak.- szólat meg Emily.
-De de oké most mindent meséljetek el !!-mondták Larry-ék
-Oké de ti is.-szoltak meg a szülök és leültek beszélgetni.
Közben Larry is kijött a szóbájából és mit  ne mondjak egész jól meg volt Louis és Harry-vel! :)



2 megjegyzés: